Boris Prebeg na listi Domovinske koalicije

Boris Prebeg na listi Domovinske koalicije

Naša zajednička demokršćanska i pravaška opcija danas je od Boris Prebega, legendarnog hrvatskog emigrantskog borca za neovisnu Hrvatsku, dragovoljaca Domovinskog rata, počasnog građanina Pakoštana i predsjedsnika Hrvatskog obrednog zdruga Jazovka primila pismo podrške:

Poštovani pravaši, demokršćani i svi rodoljubi,

Čestitam Vam na Vašem časnom i odgovornom nastojanju uspostave hrvatskog nacionalnog zajedništva u predstojećim nam presudnim izborima za Hrvatski sabor.

Filokomunistički ideologizirane nenarodne političke grupacije ponovno podižu glave pokušavajući  se (ovaj put demagoški pod skutima raznobojnog  demokratskog ruha)  ponovno domoći se vlasti nad hrvatskim narodom. Mi u njima prepoznajemo one stare sljedbenike jednopartijskog jednoumlja, njihove doušnike   i njihove sinove odgajane u tom zloduhu smrtonosne crvene petokrake pod čijom je zastavom hrvatski narod pretrpio najveće stradanje u svojoj krvavoj povijesti.

Hrvatska demokratska zajednica također nosi breme brojnih pogrešnih političkih  odluka svojeg političkog establishmenta , a brojnost takvih pogrešaka nedvojbeno je i zasluženo  poljuljala povjerenje u snagu i nepogrešivost  HDZ-a  u očima  hrvatskog domoljubnog glasačkog korpusa.

Političke opcije desnije od HDZ-a, prepoznate kao domoljubna državotvorna  ozbiljna alternativa  bile su sistemski urušavane i kočene od strane postudbaških struktura,  ili su  pak propadale  zbog taštine, pohlepe, neznanja, nedosljednosti, nepriličnih ambicija lažnih lidera  i međusobnih učestalih svađa svojih pristaša.

U trenutku kada je svaki  domoljubni hrvatski čovjek duboko nesretan, potišten, osiromašen i prevaren sazrilo je  vrijeme je da još jednom, kao na početku Domovinskog rata  odupremo se ideološkom porobljavanju, te da  svi složno izborimo i ostvarimo  hrvatski san o slobodi i pravdi.

Ovaj put samo zajednički imamo povijesnu priliku spasit Hrvatsku od velike pogibelji, duhovnog i materijalnog daljnjeg propadanja.

Za zajednički cilj neka niti jednom domoljubu ne bude teško dati  sva svoja najbolja znanja, iskustva, hrabrosti  i mudrosti.

Podržavam Vaše zajedništvo, stavljam Vam se na raspolaganje,  i nadam se vašoj i našoj pobjedi na izborima!

Sve Vas pozdravljam kako je pozdravljao i moj suborac vitez Miro Barešić starim hrvatskim pozdravom ZA DOM SPREMNI I SVE ZA HRVATSKU ! (Osobno se ponosim tim pozdravom ,a trebali bi i drugi jer nema ništa ljepše nego li biti spreman žrtvovati se za Domovinu, kao što se žrtvovao pokojni Miro i mnogi nam drugi suborci kroz tešku borbu za samostalnu i jedinu nam Domovinu Hrvatsku.)

Boris Prebeg „

This post was written by
Comments are closed.